Preskoči na glavno vsebino

13. 06. 2018 - ogled parka

Danes smo vstali in opravili svojo jutranjo rutino.
Tadej je danes zlagal novo natisnjene naročilnice v škatle.
Matevž pa je najprej preveril, natisnil in oštempljal Europass pogodbe. Nato mu je bila dana naloga, da preveri, če so narejene vse mape od nastanitve do delovnih mest. Če kakšna mapa ni bila narejena, jo je moral seveda narediti, kar mu je vzelo zelo veliko časa.
Uroš in David sta danes varila cevi, Tine pa je delal na revolverski stružnici.

Ko smo se zbrali v apartmaju smo si naredili kosilo in počivali, saj je bilo danes zunaj kar 34 stopinj Celzija - če ne še več. Šele proti večeru okoli osme ure smo se odpravili ven. Uroš, David in Tine so šli nakupovat v center mesta, Tadej in Matevž sta se pa odpravila do bližnjega, še neobiskanega parka. Domov smo se vrnili ločeno in šli vsak v svojo sobo.


Dunkin donutsNekaj slik iz parka:


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

15. 06. 2018 - Poslovilni dan

Po naši zadnji jutranji delovni rutini, smo se odpravili zadnjič k našim delodajalcem. Delo je danes potekalo kot ponavadi. Matevž je danes cel dan iskal podjetja, ki se ukvarjajo s tesarstvom v Seviliji in njeni okolici. Tadej je danes tiskal in izdeloval mape in vstopnice. Nato pa je obrezoval in pakiral poslovne vizitke pakiranje in obrezovanje vizitk. Uroš je bil danes cel dan na revolverski stružnici. Tine in David pa sta danes tudi cel dan delala na stružnici. Na koncu smo se vsi poslovili od svojih delodajalcev in se odpravili domov. Ko smo se dobili v apartmaju, smo šli počivat in se umaknili od kričeče vročine. Danes je temperatura dosegla čez 40 stopinj Celzija. Šele proti večeru se je dalo zunaj dihati in se odpravili ven, vendar najprej smo še odšli v trgovino, da kupimo vsa potrebna živila do konca našega bivanja v Sevilji. Po obilni večerji smo gledali prenos tekme Portugalska - Španija in šli ven. Slike strojnikov:

10. 6. 2018 - izlet v Huelvo

Danes smo morali zgodaj vstati, saj smo imeli vlak zgodaj zjutraj ob 8.45. Sledila je 90 minutna vožnja do Huelve. Ko smo prispeli do naše končne postaje, smo se s taksijem odpravili Punta Umbria (del Huelve, ki leži ob plaži). Ko smo prispeli do plaže, smo se preoblekli. Tadej in Matevž sta se sončila, Tine, Uroš in David pa so se igrali z žogo in šli plavati. Čez nekaj ur se je Matevž odpravil v mesto na sprehod, da se malo razgleda po mestu, nato pa mu je še sledil Tadej. Nato smo se dobili na parkirišču, kjer nas je taksi pustil in poklicali drugega, ki nas je odpeljal do železniške postaje. Tam smo se vkrcali na vlak in se vrnili nazaj v Sevilijo in se z avtobusom odpravili v apartma. želizniška postaja - Sevilija Jutranje muke na vlaku: Vožnja z vlakom Vlak: Plaža: Prigrizek zraven pijače

2. 6. 2018 - nakupovanje

Po naporni noči smo danes spali skoraj do popoldneva. S Tadejem sva se zbudila prej. Ker nisva imela nič za početi, sva se odpravila do nakupovalnega centra Los Arcos, kjer sva si še enkrat ogledala celoten nakuplvalni center in njegovo ponudbo. Po nekaj urah nakupovanja sva kupila kar je bilo potrebno, se ustavila na kosilu in se odpravila z avtobusom nazaj domov. V tem času so se Uroš, Tine in David zbudili in so si individualno naredili koyilo. Ker je bilo tudi tokrat zelo vroče in nismo imeli posebnih načrtov, smo predvsem poležavali in se individualno odpravljali ven. Ko smo se spet vsi zbrali v apartmaju , smo se dogovorili, da se tudi danes odpravimo zvečer ven, vendar na drugo lokacijo, kakor včeraj Okolica in ponudba v nakupovalnem centru: