Preskoči na glavno vsebino

29. 5. 2018 - Načrtovanje nadaljnjih izletov

Zjutraj smo vstali, opravili jutranjo rutino in se odpravili k delodajalcem.

Uroš, David in Tine so spet opravljali isto delo, dokler jim ni zmanjkalo materiala. Po malici jim je mentor za pridno delo pokazal kako se naredi medeninaste naboje kalibra  (, ki niso za vojne namene). Tadej je danes predvsem delal vzglavnike brez kakršnih kolih strojev. Matevž pa je danes še za druge skupine urejal certifikate v angleščini in poljščini. Proti koncu pa mu je mentorica dala nalogo, da naj naredim navodila za pot iz apartmaja do delovnega mesta za druge skupine, ki bodo imele praktično usposabljanje v Seviliji.

Ko smo se zbrali v apartmaju, smo si naredili kosilo, nato pa so Uroš, Tine in David odšli v fitnes in kasneje še na nogomet. Ta čas sva s Tadejem izkoristila, da še malo raziščeva Sevilijo. Ko sva se vrnila domov, sva še načrtovala kam bi se lahko namenili. Po urah pogovorov in prepiranja smo se nenazadnje odločili, da bomo odšli v "escape room Tempo". Potem smo si še skuhali večerjo in odšli v svoje sobe.Starbucks frappucino ☺👅


Načrtovalec izletov


Nogomet

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

10. 6. 2018 - izlet v Huelvo

Danes smo morali zgodaj vstati, saj smo imeli vlak zgodaj zjutraj ob 8.45. Sledila je 90 minutna vožnja do Huelve. Ko smo prispeli do naše končne postaje, smo se s taksijem odpravili Punta Umbria (del Huelve, ki leži ob plaži). Ko smo prispeli do plaže, smo se preoblekli. Tadej in Matevž sta se sončila, Tine, Uroš in David pa so se igrali z žogo in šli plavati. Čez nekaj ur se je Matevž odpravil v mesto na sprehod, da se malo razgleda po mestu, nato pa mu je še sledil Tadej. Nato smo se dobili na parkirišču, kjer nas je taksi pustil in poklicali drugega, ki nas je odpeljal do železniške postaje. Tam smo se vkrcali na vlak in se vrnili nazaj v Sevilijo in se z avtobusom odpravili v apartma. želizniška postaja - Sevilija Jutranje muke na vlaku: Vožnja z vlakom Vlak: Plaža: Prigrizek zraven pijače

16. 06. 2018 - Zadnji dan

Danes smo vstali prej kot ponavadi in se odpravili do središča mesta, kjer smo si še kupili spominke in si še zadnjič ogledali Seviljo in se šele po šestih urah sprehanja vrnili v apartma. Nato smo se takoj lotili pakirati, saj bomo morali jutri zapustiti apartma že ob enajsti uri. Po pakiranju smo se še danes pogovorili glede jutrišnjega - poudarek je bil kdaj in kako bomo prišli do letališča. Ugodna rolex ura Notranjost katedrale :

15. 06. 2018 - Poslovilni dan

Po naši zadnji jutranji delovni rutini, smo se odpravili zadnjič k našim delodajalcem. Delo je danes potekalo kot ponavadi. Matevž je danes cel dan iskal podjetja, ki se ukvarjajo s tesarstvom v Seviliji in njeni okolici. Tadej je danes tiskal in izdeloval mape in vstopnice. Nato pa je obrezoval in pakiral poslovne vizitke pakiranje in obrezovanje vizitk. Uroš je bil danes cel dan na revolverski stružnici. Tine in David pa sta danes tudi cel dan delala na stružnici. Na koncu smo se vsi poslovili od svojih delodajalcev in se odpravili domov. Ko smo se dobili v apartmaju, smo šli počivat in se umaknili od kričeče vročine. Danes je temperatura dosegla čez 40 stopinj Celzija. Šele proti večeru se je dalo zunaj dihati in se odpravili ven, vendar najprej smo še odšli v trgovino, da kupimo vsa potrebna živila do konca našega bivanja v Sevilji. Po obilni večerji smo gledali prenos tekme Portugalska - Španija in šli ven. Slike strojnikov: