Preskoči na glavno vsebino

8. 6. 2018 - Deževen dan

Ko smo se zjutraj zbudili se je vreme obračalo proti nam - postajalo je deževno.

Danes je Tine delal na stružnici, medtem ko sta David in Uroš delala na revolverski stružnici. Revolversko stružnico jim je mentor že pokazal in razložil kako se dela z njo v praksi in seveda ni pozabil na zaščitna pravila.
Tadej je danes delal pisarniške. Tadej je najprej zložil papir v luknjač, nato je je sodelavec preštel liste in na začetek in na konec trši list papirja oz. sliko
Matevž je bil spet slabo uro brez interneta. Razlog je bil v tem, da so v mesecu maju menjali operaterja, ampak modemi so ostali enaki. Ko so prišli zaposleni le-tega operaterja so modem spet usposobili. Nato je moral še naložiti word datoteko z ocenami in mnenji delodajalcev in praktikantov. Nato je moral nalagati fotografije drugih skupin, ki bodo bile uporabljene v končnem poročilu. Njegova zadnja naloga za ta teden pa je bila, da poišče podjetja v Seviliji in njeni okolici, ki se ukvarjajo s 3D printanjem. S temi podjetji bo Euromind prišel v stik, saj želijo razširiti svojo dejavnost tako, da bodo nudili še dodatne vrste opravljanja prakse.

Ko smo se zbrali v apartmaju je začelo deževati, kar nam je malo sfižilo načrte in se šli odpočit oz. spat. Po dobrem počitku smo opravili vsa današnja hišna opravila in si naredili kosilo. Proti večeru, ko se je dež razmeroma umiril, smo se odpravili ven proti centru.


Delavci slikani, v naravnem okolju:


Komentarji