Preskoči na glavno vsebino

7. 6. 2018 - zapuščen stadion

Danes smo vstali in se odpravili v službo.
Matevž je danes najprej nalagal fotografije v aplikacijo Euromind. S temi slikami se napiše končna poročila s pomočjo aplikacije Euromind. Ko je vse slike naložil je program napisal končno poročilo, vendar poročilo mora biti preverjeno, saj je lahko dokument narobe oblikovan. Ko je končna poročila pregledal in jih popravil, je nato še vnašal v sistem končne evalvacije.

Tadej je danes imel bolj enoločno delo, saj je le zlagal besedila v mape in jih na koncu spenjal.
Uroš, Tine in David pa so danes predvsem delali koleščka za tuš kabine.

Ko smo se zbrali v apartmaju, smo se takoj odpravili proti tretjemu stadionu v Seviliji. Ta je žal zapuščen in si ga nismo morali iti natančno pogledati. Skozi okna smo lahko le videli razstavljeno opremo in pohištvo, kar nakazuje, da ta stadion ni bil že v uporabi kar nekaj let. Vendar kljub  vsemu se nam je zdelo čudno, saj je bil zraven kar uspešen hotel z veliko strankami. Proti večeru, okoli osmi uri smo se hoteli še pozanimati za popust zabaviščnega parka aqua magicka, vendar smo ugotovili, da se zapre še pred 7 uro zvečer. Nato smo se odpravili nazaj k apartmaju, kjer smo si naredili večerjo, malo pospravili apartma in šli v svoje sobe.


Zapuščen stadion

izgubljene/zapuščene mačke 

Hotel zgrajen v enaki zgradbi, kakor stadion


Fakulteta za inžinirstvo

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

10. 6. 2018 - izlet v Huelvo

Danes smo morali zgodaj vstati, saj smo imeli vlak zgodaj zjutraj ob 8.45. Sledila je 90 minutna vožnja do Huelve. Ko smo prispeli do naše končne postaje, smo se s taksijem odpravili Punta Umbria (del Huelve, ki leži ob plaži). Ko smo prispeli do plaže, smo se preoblekli. Tadej in Matevž sta se sončila, Tine, Uroš in David pa so se igrali z žogo in šli plavati. Čez nekaj ur se je Matevž odpravil v mesto na sprehod, da se malo razgleda po mestu, nato pa mu je še sledil Tadej. Nato smo se dobili na parkirišču, kjer nas je taksi pustil in poklicali drugega, ki nas je odpeljal do železniške postaje. Tam smo se vkrcali na vlak in se vrnili nazaj v Sevilijo in se z avtobusom odpravili v apartma. želizniška postaja - Sevilija Jutranje muke na vlaku: Vožnja z vlakom Vlak: Plaža: Prigrizek zraven pijače

16. 06. 2018 - Zadnji dan

Danes smo vstali prej kot ponavadi in se odpravili do središča mesta, kjer smo si še kupili spominke in si še zadnjič ogledali Seviljo in se šele po šestih urah sprehanja vrnili v apartma. Nato smo se takoj lotili pakirati, saj bomo morali jutri zapustiti apartma že ob enajsti uri. Po pakiranju smo se še danes pogovorili glede jutrišnjega - poudarek je bil kdaj in kako bomo prišli do letališča. Ugodna rolex ura Notranjost katedrale :

15. 06. 2018 - Poslovilni dan

Po naši zadnji jutranji delovni rutini, smo se odpravili zadnjič k našim delodajalcem. Delo je danes potekalo kot ponavadi. Matevž je danes cel dan iskal podjetja, ki se ukvarjajo s tesarstvom v Seviliji in njeni okolici. Tadej je danes tiskal in izdeloval mape in vstopnice. Nato pa je obrezoval in pakiral poslovne vizitke pakiranje in obrezovanje vizitk. Uroš je bil danes cel dan na revolverski stružnici. Tine in David pa sta danes tudi cel dan delala na stružnici. Na koncu smo se vsi poslovili od svojih delodajalcev in se odpravili domov. Ko smo se dobili v apartmaju, smo šli počivat in se umaknili od kričeče vročine. Danes je temperatura dosegla čez 40 stopinj Celzija. Šele proti večeru se je dalo zunaj dihati in se odpravili ven, vendar najprej smo še odšli v trgovino, da kupimo vsa potrebna živila do konca našega bivanja v Sevilji. Po obilni večerji smo gledali prenos tekme Portugalska - Španija in šli ven. Slike strojnikov: