Preskoči na glavno vsebino

6. 6. 2018 - obisk drugega parka

Zjutraj smo vstali in se odpravili k delodajalcu

Matevž je danes dokončal še delo od včeraj - izrezal in prekopiral osebne dokumente praktikantov v word dokument. Kasneje je dobil bolj obsežno opravilo. Moral je prepisati končne ocenitve in komentarje in misli praktikantov in mentorjev, ki so jih dali na koncu prakse. Večino časa je popravljal predvsem zadnje misli praktikantov, saj so bili napisani v bolj slabi angleščini.

Tadej je najprej dokončal mape od včeraj. Nato je še pomagal pri delu z darilnimi vrečkami. 
Strojniki pa so najprej delali z vrtalnikom, kasneje pa so sestaljali koleščka za tuš. Na koncu tudi pospravili delovne prostore

Ko smo se zbrali v apartmaju, si nismo nič skuhali, ampak smo šli vsi takoj spat. Po kakšnih dveh urah smo se odpravili vsak po svoje. Matevž in Tadej sta odšla na drugo stran mesta, kjer sta si ogledala park "parque del Alamillo" in športni kompleks v bližini. Žal notri nisva smela iti, saj imajo tu organizirane treninge (tek, nogomet, ameriški nogomet).
Strojniki pa so odšli ta čas v fitnes in v specializirano trgovino za ribiče. Ko smo se zbrali v apartmaju smo si še naredili okusno večerjo.


Plezalna stena pod glavno cesto


igrišče za ameriški nogomet


Nekaj slik parka:

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

10. 6. 2018 - izlet v Huelvo

Danes smo morali zgodaj vstati, saj smo imeli vlak zgodaj zjutraj ob 8.45. Sledila je 90 minutna vožnja do Huelve. Ko smo prispeli do naše končne postaje, smo se s taksijem odpravili Punta Umbria (del Huelve, ki leži ob plaži). Ko smo prispeli do plaže, smo se preoblekli. Tadej in Matevž sta se sončila, Tine, Uroš in David pa so se igrali z žogo in šli plavati. Čez nekaj ur se je Matevž odpravil v mesto na sprehod, da se malo razgleda po mestu, nato pa mu je še sledil Tadej. Nato smo se dobili na parkirišču, kjer nas je taksi pustil in poklicali drugega, ki nas je odpeljal do železniške postaje. Tam smo se vkrcali na vlak in se vrnili nazaj v Sevilijo in se z avtobusom odpravili v apartma. želizniška postaja - Sevilija Jutranje muke na vlaku: Vožnja z vlakom Vlak: Plaža: Prigrizek zraven pijače

16. 06. 2018 - Zadnji dan

Danes smo vstali prej kot ponavadi in se odpravili do središča mesta, kjer smo si še kupili spominke in si še zadnjič ogledali Seviljo in se šele po šestih urah sprehanja vrnili v apartma. Nato smo se takoj lotili pakirati, saj bomo morali jutri zapustiti apartma že ob enajsti uri. Po pakiranju smo se še danes pogovorili glede jutrišnjega - poudarek je bil kdaj in kako bomo prišli do letališča. Ugodna rolex ura Notranjost katedrale :

15. 06. 2018 - Poslovilni dan

Po naši zadnji jutranji delovni rutini, smo se odpravili zadnjič k našim delodajalcem. Delo je danes potekalo kot ponavadi. Matevž je danes cel dan iskal podjetja, ki se ukvarjajo s tesarstvom v Seviliji in njeni okolici. Tadej je danes tiskal in izdeloval mape in vstopnice. Nato pa je obrezoval in pakiral poslovne vizitke pakiranje in obrezovanje vizitk. Uroš je bil danes cel dan na revolverski stružnici. Tine in David pa sta danes tudi cel dan delala na stružnici. Na koncu smo se vsi poslovili od svojih delodajalcev in se odpravili domov. Ko smo se dobili v apartmaju, smo šli počivat in se umaknili od kričeče vročine. Danes je temperatura dosegla čez 40 stopinj Celzija. Šele proti večeru se je dalo zunaj dihati in se odpravili ven, vendar najprej smo še odšli v trgovino, da kupimo vsa potrebna živila do konca našega bivanja v Sevilji. Po obilni večerji smo gledali prenos tekme Portugalska - Španija in šli ven. Slike strojnikov: