Preskoči na glavno vsebino

6. 6. 2018 - obisk drugega parka

Zjutraj smo vstali in se odpravili k delodajalcu

Matevž je danes dokončal še delo od včeraj - izrezal in prekopiral osebne dokumente praktikantov v word dokument. Kasneje je dobil bolj obsežno opravilo. Moral je prepisati končne ocenitve in komentarje in misli praktikantov in mentorjev, ki so jih dali na koncu prakse. Večino časa je popravljal predvsem zadnje misli praktikantov, saj so bili napisani v bolj slabi angleščini.

Tadej je najprej dokončal mape od včeraj. Nato je še pomagal pri delu z darilnimi vrečkami. 
Strojniki pa so najprej delali z vrtalnikom, kasneje pa so sestaljali koleščka za tuš. Na koncu tudi pospravili delovne prostore

Ko smo se zbrali v apartmaju, si nismo nič skuhali, ampak smo šli vsi takoj spat. Po kakšnih dveh urah smo se odpravili vsak po svoje. Matevž in Tadej sta odšla na drugo stran mesta, kjer sta si ogledala park "parque del Alamillo" in športni kompleks v bližini. Žal notri nisva smela iti, saj imajo tu organizirane treninge (tek, nogomet, ameriški nogomet).
Strojniki pa so odšli ta čas v fitnes in v specializirano trgovino za ribiče. Ko smo se zbrali v apartmaju smo si še naredili okusno večerjo.


Plezalna stena pod glavno cesto


igrišče za ameriški nogomet


Nekaj slik parka:

Komentarji