Preskoči na glavno vsebino

11. 6. 2018 - počivanje

Po včerajšnem težkem dnevu smo danes težko vstali in odšli k delodajalcu.
Tadej je danes delal cel dan beležke. Te se naredi tako, da se najprej liste preluknja z industrijskim luknjačem. Nato se liste prešteje in se doda še prednjo in zadnjo stran. Da beležnica sploh stoji skupaj je moral še napeljati spiralo skozi luknje. Končane beležnice je nato še pakiral v škatle.
Uroš in David sta delala na revolverski stružnici, Tine pa je delal na navadni stružnici.
Ko je Matevž danes prišel v pisarno, so bile skoraj vse mize prazne. Sodelavka mu je povedala, da so drugi na dopustu ali pa imajo svoje službene obveznosti. Ker mentorice danes ni bilo, so mu naloge dajali drugi zaposleni. Najprej je moral skene osebnih dokumentov bodočih praktikantov, spraviti v en wordow dokument in jih naprintati. Te je moral spneti skupaj z obrazci za mesečno karto javnega prevoza. Njegova naslednja naloga do konca dneva je bila zopet sestavljanje map.

Ko smo se zbrali doma, smo šli vsi spat, saj smo bili še vedno utrujeni od včerajšnega dne. Ker smo preveč zaspali, se nam ni splačalo danes iti kaj preveč ven iz mesta, zato smo raje šli v bližnjo trgovino in kupili vsa potrebna živila za nekaj dni vnaprej. Nato smo si skuhali kosilo/večerjo in opravili vsa hišna opravila.


Današnja večerja:
Komentarji