Preskoči na glavno vsebino

31. 5. 2018 - Escape room Tempo

Danes je bil v Španiji in v nekaterih drugih državah praznik (sveto rešnje telo in kri - Corpus Christi, zato so Uroš, Tine in David spali do devete ure, Matevž pa je imel prost dan. Žal je moral Tadej iti normalno do delovnega mesta, saj ne dela v Seviliji. Tadej in strojniki so imeli malo težav glede javnega prevoza, saj ga je bilo občutno manj, vendar so vseeno, (ampak pozneje) prišli na delovno mesto in nazaj. Matevž pa se je ta čas dobro naspal in opravil nekaj hišnih del.

Tadej je danes na delovnem mestu prepogibal in pakiral restavracijske menije. Kasneje pa še izdeloval pisarniške mape.
Uroš in David pa sta danes delala na vrtalniku, Tine pa na stružnici. Mentor pa jim je na koncu pokazal in razjasnil tudi revolversko stružnico.

Ravno, ko je vse naredil, smo se vsi zbrali v aparma. Ker je bilo malo prevroče, da bi odšli še na sprehod v center mesta, smo malo polenarili doma. Ker smo imeli rezervacijo za "escape room Tempo", smo se odpravili do avtobusne postaje, šli na avtobus in se odpeljali do cilja. Ko smo prišli do "escape room Tempo" smo se prijavili in odšli do sobe s piratsko tematiko, s katere bomo morali pobegniti. Časa smo imeli eno uro, vendar po vseh teh ugankah in brez pomoči, bi rekli, da je skoraj premalo časa. Iz sobe smo pobegnili v eni uri in eni minuti. Zaposleni so brez skrbi spregledali to minuto zamude in nas tudi s kostumi fotografirali. Potem smo se še odpravili ven na večerjo in se odpravili proti apartmaju.

Pobegli pirati

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

10. 6. 2018 - izlet v Huelvo

Danes smo morali zgodaj vstati, saj smo imeli vlak zgodaj zjutraj ob 8.45. Sledila je 90 minutna vožnja do Huelve. Ko smo prispeli do naše končne postaje, smo se s taksijem odpravili Punta Umbria (del Huelve, ki leži ob plaži). Ko smo prispeli do plaže, smo se preoblekli. Tadej in Matevž sta se sončila, Tine, Uroš in David pa so se igrali z žogo in šli plavati. Čez nekaj ur se je Matevž odpravil v mesto na sprehod, da se malo razgleda po mestu, nato pa mu je še sledil Tadej. Nato smo se dobili na parkirišču, kjer nas je taksi pustil in poklicali drugega, ki nas je odpeljal do železniške postaje. Tam smo se vkrcali na vlak in se vrnili nazaj v Sevilijo in se z avtobusom odpravili v apartma. želizniška postaja - Sevilija Jutranje muke na vlaku: Vožnja z vlakom Vlak: Plaža: Prigrizek zraven pijače

16. 06. 2018 - Zadnji dan

Danes smo vstali prej kot ponavadi in se odpravili do središča mesta, kjer smo si še kupili spominke in si še zadnjič ogledali Seviljo in se šele po šestih urah sprehanja vrnili v apartma. Nato smo se takoj lotili pakirati, saj bomo morali jutri zapustiti apartma že ob enajsti uri. Po pakiranju smo se še danes pogovorili glede jutrišnjega - poudarek je bil kdaj in kako bomo prišli do letališča. Ugodna rolex ura Notranjost katedrale :

15. 06. 2018 - Poslovilni dan

Po naši zadnji jutranji delovni rutini, smo se odpravili zadnjič k našim delodajalcem. Delo je danes potekalo kot ponavadi. Matevž je danes cel dan iskal podjetja, ki se ukvarjajo s tesarstvom v Seviliji in njeni okolici. Tadej je danes tiskal in izdeloval mape in vstopnice. Nato pa je obrezoval in pakiral poslovne vizitke pakiranje in obrezovanje vizitk. Uroš je bil danes cel dan na revolverski stružnici. Tine in David pa sta danes tudi cel dan delala na stružnici. Na koncu smo se vsi poslovili od svojih delodajalcev in se odpravili domov. Ko smo se dobili v apartmaju, smo šli počivat in se umaknili od kričeče vročine. Danes je temperatura dosegla čez 40 stopinj Celzija. Šele proti večeru se je dalo zunaj dihati in se odpravili ven, vendar najprej smo še odšli v trgovino, da kupimo vsa potrebna živila do konca našega bivanja v Sevilji. Po obilni večerji smo gledali prenos tekme Portugalska - Španija in šli ven. Slike strojnikov: