Preskoči na glavno vsebino

31. 5. 2018 - Escape room Tempo

Danes je bil v Španiji in v nekaterih drugih državah praznik (sveto rešnje telo in kri - Corpus Christi, zato so Uroš, Tine in David spali do devete ure, Matevž pa je imel prost dan. Žal je moral Tadej iti normalno do delovnega mesta, saj ne dela v Seviliji. Tadej in strojniki so imeli malo težav glede javnega prevoza, saj ga je bilo občutno manj, vendar so vseeno, (ampak pozneje) prišli na delovno mesto in nazaj. Matevž pa se je ta čas dobro naspal in opravil nekaj hišnih del.

Tadej je danes na delovnem mestu prepogibal in pakiral restavracijske menije. Kasneje pa še izdeloval pisarniške mape.
Uroš in David pa sta danes delala na vrtalniku, Tine pa na stružnici. Mentor pa jim je na koncu pokazal in razjasnil tudi revolversko stružnico.

Ravno, ko je vse naredil, smo se vsi zbrali v aparma. Ker je bilo malo prevroče, da bi odšli še na sprehod v center mesta, smo malo polenarili doma. Ker smo imeli rezervacijo za "escape room Tempo", smo se odpravili do avtobusne postaje, šli na avtobus in se odpeljali do cilja. Ko smo prišli do "escape room Tempo" smo se prijavili in odšli do sobe s piratsko tematiko, s katere bomo morali pobegniti. Časa smo imeli eno uro, vendar po vseh teh ugankah in brez pomoči, bi rekli, da je skoraj premalo časa. Iz sobe smo pobegnili v eni uri in eni minuti. Zaposleni so brez skrbi spregledali to minuto zamude in nas tudi s kostumi fotografirali. Potem smo se še odpravili ven na večerjo in se odpravili proti apartmaju.

Pobegli pirati

Komentarji