Preskoči na glavno vsebino

28. 5. 2018 - Pospravljanje

Po težkem jutranjem vstajanju smo opravili jutranjo rutino in odšli do svojih delodajalcev.
Uroš, David in Tine še vedno opravljajo iste naloge, kot jih opravljajo že nekaj dni.

Tadej je danes plastificiral, obrezoval, prepogibal in stiskal razne poslovne vizitke in menije za restavracije. To delo je opravljal z raznimi stroji, ki so tudi na slikah.

Pri Matevžu pa so danes imeli težave z internetom. Ker v celi pisarni ni bilo interneta za eno uro, ni bilo mogoče opravljati dela, saj se njihovo delo močno navezuje nanj. Ko je bil internet spet usposobljen, smo se takoj polatili dela. Najprej je Matevž urejal in tiskal sporazume o učenju (learning agreement) in certifikate s pridobljenimi kompetencami, ki jih dobijo praktikantje ob koncu usposabljanja.

Ko smo prišli domov, smo si skuhali kosilo in šli počivat. Danes smo imeli veliko hišnih opravil, zato nismo utegnili iti dlje iz mesta. Po končanih opravilih, so se Uroš, David in Tine odpravili igrat nogomet. Tadej in Matevž pa sta se odpravila do središča mesta in si še ogledala zunanjost centra.

Po končanem sprehodu sta se Matevž in Tadej odpravila domov. Doma so ju že čakali Tine, Uroš in David. Kasneje smo si skuhali večerjo in odšli v svoje sobe.

Stroji, s katerimi je delal Tadej

DelavnicaStroj za prepogibanje


Naprava za obrezovanje

Matevževa pisarna

Komentarji